Assieraden Kopen

Assieraden kopen bij assieraad-winkel.nl. We hebben ons assortiment ruim opgezet en gebruik gemaakt van verschillende designs en kleuren. Onderstaand hebben we een overzicht van de categorieën.

Zilveren assieraden kopen? 

Assieraad-winkel heeft een groot assortiment zilveren assieraden. De zilveren assieraden zijn van sterling 925 zilver. Dit betekent dat dit het sterkste soort zilver is, namelijk voor 92,5% puur zilver. Hogere zilvergehaltes zijn niet mogelijk met sieraden omdat het metaal dan te zwak wordt. Sterling 925 wordt gezien als de hoogste graad van zilveren assieraden. Onderstaand ziet u wat producten van onze zilveren assieraden lijst. 

Bovenstaand ziet u enkele voorbeelden van de zilveren assieraden. We hebben getracht om een zo breed mogelijk scala aan producten aan te bieden. Zo ziet u hier bovenstaand een kruis van zilver met zirkonia steentjes. Een klassiek voorbeeld van een assieraad en nog steeds erg populair.

RVS Assieraden kopen?

RVS assieraden zijn de laatste jaren in populariteit toegenomen. Doordat RVS een minder dure materiaalsoort is kunnen we deze sieraden voor een lage prijs aanbieden. 

 

De assieraden zijn gemaakt van RVS, dit wordt ook wel chirurgisch edelstaal genoemd en is gepolijst voor een strakke afwerking. 

 

Assieraad-winkel heeft verschillende designs laten ontwerpen. In verschillende kleuren en figuren. We hopen dat we u zo altijd iets kunnen aanbieden om uw dierbare te kunnen herinneren. 

U kunt de ketting erbij bestellen voor slechts 4,95 euro. Deze ketting is ook van RVS, u kunt de ketting bij de ashanger bestellen.

Onderstaand heeft u wat producten van RVS als voorbeeld.

 

 

Assieraden kopen? Dit zijn onze categorieën:

Assieraad-winkel heeft vele verschillende categorieën voor de assieraden. Onderstaand hebben we categorieën voor u duidelijk aangegeven. Zo hebben we RVS assieraden, deze zijn vaak wat voordeliger en de kleur blijft behouden voor een langere tijd. Zilveren assieraden hebben we ook in ons assortiment. Hoge kwaliteit assieraden van sterling zilver voor lage prijzen. Dierenashangers hebben we ook in ons assortiment. In vele verschillende vormen, voor honden en katten. Kleuren zijn beschikbaar in de kleuren: Zwart, Goud en Zilver. 

Bovenstaand heeft u een klein overzicht van de categorieën. Zoals u ziet hebben we geprobeerd om de navigatie zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Wilt u een gouden assieraad kopen? Dan kunt u makkelijk navigeren naar de categorie gouden of vergulde assieraden.

 

Urnen kopen? Assieraad-winkel verkoopt mini urnen.

Assieraad winkel verkoopt ook urnen, vooral mini urnen. De urnen die we aanbieden zijn gemaakt van messing. Dit is de hoogste kwaliteit urnen met de langste levensduur. Heeft u interesse in grote urnen? We werken samen met www.crematie-urn.nl

Crematie-urn.nl Uw partner in het verkopen van urnen.

Voor grote urnen van messing kunt u terecht bij crematie-urn.nl Ze hebben een groot assortiment urnen van natuursteen voor buiten. Neem een kijkje via de volgende link: Urn kopen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial