Assieraad-Winkel.nl

assieraden
Assieraad
Assieraden kopen bij assieraad-winkel.nl
Assieraden kopen : Zilveren ashanger, RVS assieraad en dieren ashangers
Ashanger Vlinder
As ketting kruis sterling zilver

Assieraad-winkel biedt betaalbare ashangers aan voor ieder budget. We zijn assieraad-winkel begonnen met de gedachte om mooie assieraden van hoge kwaliteit aan te bieden tegen lage prijzen. Aangezien we ervaring hadden in de uitvaartwinkel was dit voor ons en voor klanten vaak een hekelpunt. Woekerprijzen van Crematoria en uitvaartondernemers. We wilden hier verandering in brengen door betaalbare assieraden op de markt te brengen. Zo bieden we sterling zilveren assieraden aan tegen de laagste prijzen van het land. RVS ashangers kunt u ook bekijken in onze shop. We hebben vele verschillende designs.

Tradition of Excellence

Assieraad-winkel | betaalbare assieraden

Zilveren Ashangers | RVS ashangers | Dieren ashangers
Assieraad-winkel | betaalbare assieraden

Assieraad winkel heeft een groot assortiment van dieren ashangers en assieraden. We hebben getracht een breed assortiment samen te stellen met veel verschillende designs. Hierdoor is er voor iet wat wils tussen. Dieren ashangers zijn traditie getrouw van RVS gemaakt. Wij van assieraad-winkel hebben ook zilveren assieraden voor dieren in onze webshop. Deze sieraden zijn van sterling zilver 925 en van erg hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u uw sieraad voor langere tijd bij u dragen en behoudt u de kwaliteit.

Assieraad-winkel werkt samen met www.crematie-urn.nl. Crematie urn is gespecialiseerd in de verkoop van urnen met de laagste prijsgarantie. Door deze samenwerking kunnen we u urnen en assieraden aanbieden tegen de laagste prijs. Neem een kijkje op de site van de urnen via de volgende link: www.crematie-urn.nl

Ashanger Hond RVS

Levertijd van de assieraden.

Assieraad-winkel heeft alle producten op voorraad. Daarom kunnen wij de bestellingen al binnen 24 uur verzenden. De bestellingen van de assieraden en of urnen die gedaan worden voor 17:00 worden vaak de zelfde dag nog verstuurd met een van onze betrouwbare koerier bedrijven, u ontvangt het as sieraad binnen Nederland binnen 1 a 3 werkdagen en bestellingen uit België binnen 2 a 5 werkdagen.

Als u het assieraad heeft besteld krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van ons dat het sieraad is verstuurd. De enveloppe kan bij u door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te zijn om het sieraad te ontvangen. Een track & trace krijgt u bij een bestelling van een zilveren ashanger. De ashangers van sterling zilver zijn namelijk wat prijziger als een RVS ashanger. Hierdoor is de zending te volgen en verzekerd tegen een hoger bedrag.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial